(Gempar). Kereta Bapa Dicuri Ketika Rundingan Jual Beli. Apa TERJADI Kepada Anak Perempuannya Ini Buat Ramai TERPANA !!!

| May 17, 2017 | 0 Comments

(Gempar). Kereta Bapa Dicuri Ketika Rundingan Jual Beli. Apa TERJADI Kepada Anak Perempuan Ini Buat Ramai TERPANA !!! | Seorang bapa terkejut melihat anak perempuannya diculik di depan mata malam tadi, apabila seorang lelaki mencuri kereta.Ketika itu kanak-kanak itu masih di dalam kereta.Berusia enam tahun Beatrice Felicia telah menemani bapanya untuk berunding harga  untuk menjual kereta keluarga pada kira-kira 6.30 petang semalam.

Tetapi bapanya terkesima apabila gadis itu mengambil tindakan ‘mengikuti’  pembeli kereta ke dalam Volkswagen di Leyton, East London, dan memandu dengan Beatrice masih duduk di tempat duduk belakang.

Kejadian itu mendorong pihak polis memburu dan mencari seluruh bandar yang mengmbil masa hampir tiga jam. Beatrice akhirnya ditemui ‘selamat dan baik’ di kawasan tempatan hanya selepas pukul 9 malam.

Polis berkata, tiada tangkapan lagi dibuat dan suspek yang Berjaya melepaskan diri malam tadi

Walaupun tindakan lelaki itu bertujuan untuk mencuri kereta, namun dipercayai bahawa dia tidak menyedari anak perempuan penjual sedang duduk di belakang.

Ia dikatakan lelaki muda itu, yang berasal dari Romania, gadis ini ditinggalkan selamat  Pegawai berkata beliau telah ditemui oleh neneknya.

Jurucakap Polis Metropolitan berkata: ‘Pada peringkat ini ia tidak diketahui bagaimana dan di mana Beatrice keluar dari kereta, dan tidak tahu lokasi yang tepat di mana dia telah dilihat oleh neneknya.

Mereka akan bercakap dan memberi keterangan dengan pegawai-pegawai polis dalam masa terdekat. ‘

Bapa Beatrice, yang mengetahui identity lelaki itu malam tadi, telah merancang untuk bertemu pembeli berpotensi berhampiran sebuah stesen minyak Jet di Leyton High Road, kira-kira dua batu utara Queen Elizabeth Olympic Park.

Seorang kakitangan di garaj berkata: ‘Saya masih ingat ayahnya menangis di luar, tetapi saya tidak dapat melihat dengan jelas gadis itu dan saya tidak Nampak wajah penculik itu. Beliau menambah bahawa pegawai polis telah melihat rakaman CCTV ditangkap di premis.

Suspek digambarkan sebagai Asia dan berusia 30-an, dengan rambut hitam pendek dan janggut gelap.

Dia berpakaian jaket gelap dengan lapisan bulu putih di bonet dan seluar Nike hijau.

Polis malam tadi masih mencari kereta – coklat Volkswagen Passat berusia enam tahun.

Selepas Beatrice telah diambil ia dikesan memandu ke arah Chadwell Heath, dalam London Borough of Redbridge.

Detektif mengeluarkan rayuan kecemasan untuk mencari pemuda itu, yang memakai bunga pembalut kaki bahagian atas dan kelabu merah jambu.

Luahan dari netizen dikongsi secara meluas di laman media sosial seperti Facebook, di mana seorang pengguna menulis: ‘Bagaimana keperitan yang dialami untuk gadis kecil yang berada di dalam kereta dicuri’

Seorang lagi pengguna, di Twitter, berkata: ‘Tuhan yang baik. Saya harap dia ditemui dalam keadaan selamat dan tanpa luka.

‘. Saya tidak boleh bayangkan keadaan kucar-kacir emosi dan panik ibu bapa mesti mengalami’ Pegawai malam tadi log butiran kereta itu dengan kamera pengiktirafan nombor plat automatik mereka – yang bererti bahawa polis jika ia ditemui akan diberitahu. Mereka boleh bergerak dengan pantas untuk memintas kenderaan.

Jurucakap polis berkata: ‘Terdapat tidak berlaku apa-apa tangkapan dan pertanyaan terus.’

Sumber : DailyMail

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: KISAH SOSIAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *