Misteri Pembunuhan Kejam 16 Tahun Terungkai. Tindakan Bapa Saudara Buat Ramai TERPANA !!!

| May 16, 2017 | 0 Comments

Misteri Pembunuhan Kejam 16 Tahun Terungkai. Tindakan Bapa Saudara Buat Ramai TERPANA !!! | Peristiwa yang menyayat hati dan kejam.Seorang remaja perempuan berumur 15 tahun dipercayai hilang sejak 2001.Kini telah ditemui.Puncanya buat ramai tidak percaya.

(Sumber DailyMail)

Hasil pencarian polis berjaya mengesan kawasan blok garaj menemui tubuh seorang murid dibunuh Danielle Jones, 15.Selepas mayatnya hilang dan tidak pernah ditemui selepas dia telah dibunuh oleh bapa saudaranya dalam perjalanan ke sekolah pada tahun 2001

Danielle Jones, 15, meninggalkan rumahnya di East Tilbury, Essex pada Jun 2001 untuk menaiki bas ke sekolah dan ibu bapa beliau tidak pernah melihat dia lagi. Bapa saudaranya, Stuart Campbell (tengah sisipan), kemudiannya disabitkan kesalahan membunuh selepas juri mendengar dia mempunyai ‘tarikan seksual yang sangat menarik terhadap anak saudaranya. Tetapi pembunuh tidak pernah mendedahkan bagaimana dia membunuh Danielle (kiri) atau di mana beliau telah tersembunyi tubuhnya. Polis mula mencari di kawasan garaj di Stifford Clays, Thurrock (imej utama) hari ini, mengesan lokasi di mana Campbell tinggal dan telah mengebumikan tubuh gadis di bawah konkrit. Ibu bapa Danielle, Linda dan Tony Jones (atas kanan), melawat tapak carian petang ini, melihat sendiri kira-kira 15 minit berhampiran di mana sebuah khemah forensik polis telah meletakkan mayat tersebut.

Sumber : DailyMail

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *