Awek Kilang “SANGAP”. Bodoh Betul Suami Dia. Apa Yg Terjadi Kepada Isterinya Buat Ramai TERPANA !!!

| June 15, 2017 | 0 Comments

Awek Kilang “SANGAP”. Bodoh Betul Suami Dia. Apa Yg Terjadi Kepada Isterinya Buat Ramai TERPANA !!! | Saya dh berkahwin dengan suami hampir 5thn dan masih belum di kurniakan anak lagi. Saya couple dgn suami sblm kwen 7thn. Kwen nak dekat 5tahun. Spnjg tempoh perkahwinan kami husband selalu tipu saya. Di pendekkan cerita husband bekerja di sebuah kilang elektronik. Kerja di kilang persekitaran kurang baik sbb agak sosial terdedah dgn perempuan indon, melayu pn ada.

Gambar Sekadar Hiasan

Masa kami couple dlu sebelum kawen pn husband byk kali kantoi dgn saya. Saya dapat tahu yg dia ada perempuan lain. Ok x pela time tu saya boleh except lagi dan masih bg dia peluang. Smpai la kami dh kwen. Spnjg tempoh perkahwinan kami jalani hdup mcm biasa. Tapi kami kerap gaduh sbb suami selalu tipu saya mcm2.

Saya dpt tahu dia selalu pergi ke club. Time kerja shift mlm dia slalu tipu saya pergi kerja padahal dia ke club. suatu hari saya dapat tahu yg dia ada hubungan dgn operator indon di kilang. Dan saya mendesak utk dia mengaku sgala kesalahan yg dia dh buat pd saya. Dia mgku yg masa kami bercinta dulu dia selalu tidur dgn indon kilang beberapa kali. Dan selalu keluar dgn perempuan lain semasa saya berada di poli.

Time tu bertapa hancur nya hati saya hanya tuhan saja yg tahu. Ok selepas beberapa hari saya cuba tenangkan hati nie utk menerima sgala kesalahan yg dia dh lakukan pd saya. Sbb saya pkir x pela bnda tu dh lepas pn dan bnda tu berlaku sblm kwen lagi. Lepas tu saya cuba berbaik dgn dia dan saya bertanya pd dia ada lagi tak tipu saya spnjg tempoh perkahwinan kita nie ?

Dan skli lagi dia buat pengakuan yg spnjg tempoh perkahwinan kami nie pn dia ada curang di belakang saya. Dia kerap jugak pergi ke club malam dan slps ke club tu dia trus cek in hotel tidur dgn lain lain wanita. Time tu bertapa hancur berkecai nya hati saya hanya tuhan sahaja yg tahu. Saya betul2 kecewa setelah apa yg dia lakukan pd saya. Bukan skli tapi banyak kali dia tipu dan curang di belakang saya. Saya nak mintak pendapat semua adakah saya patut memaafkan sgla keslahan yg husband saya dh buat pd saya sejak dr sebelum kwen lagi smpai la skrg.

Sumber : Kisah Rumah Tangga

 

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *