Suami “Baru” Pandai Berpura2. Perkahwinan Janda Kali Ke 2 Bawa Bala. Puncanya Buat Ramai GERAM !!!

| July 6, 2017 | 0 Comments

Suami “Baru” Pandai Berpura2. Perkahwinan Janda Kali Ke 2 Bawa Bala. Puncanya Buat Ramai GERAM !!! | Kakak saya seorang ibu tunggal yg mempunyai dua anak, bekerjaya bergaji besar..ada kereta dan rumah sendiri..setelah beberapa tahun hidup keseorangan, dia berjumpa abg ipar saya.. Seorang duda.. kerja biasa2 je..pd awalnya mmg kitorang nampak dia ni ikhlas, soft spoken dan sangat sayang pada anak saudara saya tu..

Gambar Sekadar Hiasan : Sumber : Google Images

Dah jumpa org baik kan, kakak saya pon dah lama menjanda..so dia decide nak kawen..ku sangka panas hingga ke petang lah kannn..baru je kawen dah nmpak belang abg ipar saya ni..kaki pukul smpai lebam2 kakak saya dan dia mmg x suka pon anak sedara saya tuuu..so berlaku la konflik antara dia, suami, belah mertua dan keluarga kami..adik beradik n mak dia pastinya sokong dia..kita ni x kan suka plak kakak kita ni berlebam2..( kisahnya abg ipar saya ni mmg dah pernah buat bnda yg sama masa perkahwinan yg dlu..patut la keluarga dia x heran)

Dipendekkan cerita kakak saya memaafkan dia( kami mmg tak laahh) dan diorang dikurniakan seorang cahaya mata..disebabkan kami x terima abg ipar dan mak mertua dia x nak kakak saya, diorg bergantung each other..kita ingat diorg ok la hidup gembira..sampai lah satu hari, kakak saya dapat tau abg ipar saya mencuri duit dalam akaun bank akk..dia curi kad atm n keluarkan semua duit simpanan..kalau sikit x peeee..

Ini dah tahap berbelas beribu2 hilang mcm tu je..n akk saya x syak org lain..sbb dia je yg tau password kad bank..akk saya buat report polis dan selepas tanya dia mmg dia mengaku la dia yg amik duit tu..rupanya dah banyak kali buat..dah biasa curi cash , gadai gelang kakak saya..( semua cerita ni terkeluar bila kantoi duit hilang dr akaun bank ni..akk x cerita kat kami sbb tu kami ingat dia happy je) . Akk saya tahan kan semua perbuatan dia..maki akk saya, asyik ugut nak ceraikan akk saya, nak amik anak bawak lari….akk saya ni bila dgr cerai je trauma..dgr org nak amik anak je trauma dah..ye la..perkahwinan kedua..dia x nak la asyik kawen cerai je..tu dia tahankannn..

Report polis telah dibuat, n kakak saya dah halau abg ipar dr rumah..sbb tu rumah dia..tp dia dalam dilema sangat..sbb tgh mengandung anak kedua ..dia tengah fikir betul ke benda dia buat ni..saya dah amik akk saya dduk dgn saya sbb risau keselamatan dia dgn ank dan keadaan dia tgh mengandung tu..saya harap semua bole bg pendapat dan kata2 semangat pada akk saya..dia betul2 buntu dalam dilema..

Sumber : KisahRumahTangga

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *