3 Remaja “GILIR” Kambing Korban Untuk Hari Raya AidiliAdha Buat Ramai TERPANA !!!

| August 25, 2017 | 0 Comments

3 Remaja “GILIR” Kambing Korban Untuk Hari Raya AidiliAdha Buat Ramai TERPANA !!! | My Berita Tular – Satu kejadian pelik telah berlaku. Tindakan 3 remaja masing-masing berusia 12,15 dan 13 tahun didakwa telah merogol seekor kambing  secara bergilir di Jawa Barat baru baru ini.

Tidak hanya itu ketiga remaja itu juga turut didakwa atas kesalahan merogol rakan mereka pada 20 julai lalu.

Menurut sumber pihak polis yang menyiasat kes tersebut menerima aduan dari ibubapa kepada kanak-kanak yang dicabuli mereka.

Ketua kampung memberitahu kepada pihak media bahawa ketiga suspek mengaku bersalah , mereka juga mengaku bergairah  ingin melakukan aksi-aksi dewasa itu selepas menonton video lucah di laman youtube.

“Tidak hanya dengan kanak-kanak,mereka juga turut ditangkap melakukan seks dengan seekor kambing korban milik warga.

“saya rasa mereka melakukan aksi itu kerana terlalu mengamalkan sikap tidak ambil peduli” kata Dyah seorang pekerja sosial tempatan.

Dia juga menambahkan bahawa remaja itu mungkin melakukan perbuatan tersebut kerana ingin tahu rasanya.

Apabila di siasat lebih mendalam,ternyata mereka bertiga mempunyai masalah masing-masing kerana kerap kali di abaikan orang tua yang memiliki kesibukan kerja.

Bagaimanapun pihak berkuasa negeri itu belum lagi menjatuhkan sembarang hukuman untuk kes berkenan,memandangkan ketiga suspek adalah kanak-kanak bawah umur.

Sumber : Eberita

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *