8 Tahun Kahwin Tak Dapat Zuriat. Tindakan Suami “Perangai” Buat Ramai TERGAMAM !!!

| August 29, 2017 | 0 Comments

8 Tahun Kahwin Tak Dapat Zuriat. Tindakan Suami “Perangai” Buat Ramai TERGAMAM !!! | My Berita Tular – Masalah sy ini mgkin tidak berat tapi amat mengganggu hati dan perasaan saya. Saya telah berkahwin 8 tahun dan tidak punyai zuriat. Mungkin belum rezeki saya.Hidup jadi tekanan bila suami ingin zuriat.

Sy pernah keguguran semasa tahu suami telah berkahwin lain dan sedang menunggu kelahiran zuriat mereka. Hanya Allah je yg tahu hati dan perasaan sy ketika itu. Suami cuba utk berlaku adil dgn sy dan disebabkn sy tidak dpt menerima dan memaafkn suami kerana telah menipu saya selama ini. Utk pengetahuan sblm sy tahu suami ada isteri lain.. Suami setiap hari abaikan saya dan tinggalkn sendirian. Byk kata2 yg melukakan hati sy.

Skrg sy telah pun tawar hati.. Suami masih berusaha dan tidak mahu berpisah dgn sy. Sy sebolehnya tidak mahu berlaku perceraian tp hati sy sakit utk terima semua ni. Sy tidak mampu utk bermadu atas sbb sikap suami sblm ini. Skrg sy masih bg peluang utk diri sy andai ini takdir sy.. Sy mohon petunjuk dr Allah.. Smp skrg hati sy tidak dpt terima.. Sy telah luahkn kpd suami utk berpisah. Disebabkn sy nk berpisah dgn suami..

Suami telah melebihkn sy dalam segala hal hingga abaikan isteri dan anak. Sy rasa bersalah menyebabkan anak kecil itu tidak mendapat kasih syg seorg ayah. Kenapa sukar utk suami melepaskan sy dan biarkn sy hidup bahagia. Hidup sy sudah cukup sengsara dan menderita dgn sikap suami yg curang disaat sy setia susah dan senang. Kejamkah saya jika terus bersama suami hingga meruntuhkn rumahtangga org lain (madu). Perlukah ada rasa kasihan pd suami lg. Sy perlu kuat utk move on.. Bantulh sy utk beri kekuatan.

Sumber : KisahRumahTangga

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *