Aku Bakal KAHWIN. Tetapi Sejarah “HITAM” Dengan Bekas Teman Lelaki Buat Ramai TERPANA !!!

| August 11, 2017 | 0 Comments

Aku Bakal KAHWIN. Tetapi Sejarah “HITAM” Dengan Bekas Teman Lelaki Buat Ramai TERPANA !!! | Saya F berumur 25 dan masih bujang . InshaAllah penghujung tahun ni akan menamatkan pengajian.Sebenarnya saya dalam dilema untuk menerima lelaki dalam hidup saya untuk dijadikan teman hidup .

Gambar Sekadar Hiasan : Sumber : Google Images

Saya ada rupa, berpendidikan dan disanjungi orang sekeliling. Tetapi mengingatkan ssuatu ‘perkara’ mmbuatkan saya susah hati dan serba salah untuk berterus trang pda pasangan saya @ bakal suami saya .

Tahun 2013 merupakan sejarah hitam bgi saya . Dek tersilap langkah dalam bersosial dan rasa diri ini bebas brkwan dgn siapa pun, saya telah terlanjur dgn boyfriend saya. Ya saya mengaku silap dan salah saya terlalu percayakn org .

Selepas 2 bulan kisah ‘hitam’ saya berlalu, Allah telah membuka hati saya untuk kmbali ke pangkal jalan dan telah menemukan saya dengan seorang lelaki yang brnama R.

Memang saya berubah totally 360 dari diri saya yang dulu. Tidak lagi brpkaian ketat dan mngenakan bju longgar dan berjubah . Allahuakbar tenang sungguh hati saya dan saya amat kesal dgn prbutan saya yg dulu . Saya tenang apabila brada dlm mjlis ilmu .

Untuk pengetahuan pmbaca,
ibu bapa saya tidak mengetahui ‘perbuatan’ saya dan saya berharap perkara itu akn mmberi pegajaran kpd saya .

Si R telah hantar rmbongn meminang saya tetapi masih belum dpt jawapn dri saya . Saya takut saya takut dia tak boleh terima diri saya yang saya dh tiada dara . Ya , memang dia lelaki baik dan sangat jjur .

Saya minta pndpat pmbca semua , patutkh saya brterus terang pdanya sblm nikah @ slpas nikah yg saya dh takda dara . Saya betul2 bingung .

Saya jugak layak bahagia sptrtmna org lain

Sumber : Admin

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *