Sadis : Gigit IKAN Kepala Batu. Apa Yg Terjadi Kepada Lelaki Ini Buat Ramai TERPANA !!!

| August 23, 2017 | 0 Comments

Sadis : Gigit IKAN Kepala Batu. Apa Yg Terjadi Kepada Lelaki Ini Buat Ramai TERPANA !!! | Satu kejadian misteri dan aneh menjadi tular di Indonesia. Satu malam yang indah seorang lelaki keluar pergi memancing ikan. Alhamdulillah,beliau meperoleh tangkapan yang besar.Tetapi seekor ikan kepala batu yang sukar dimatikan buat dia berang.

Apa yang beliau lakukan ialah memijak,memukul dan lain-lain. Akhirnya,beliau mengambil tindakan dengan mengigit. Saat ketika itu,tangan lelaki ini licin.Ikan kepala batu melompat masuk ke dalam mulut lelaki ini. Saat itu, lelaki itu mengalami kesukaran untuk bernafas.Kemudian darah keluar melalui mulut lelaki tersebut. Ketika penduduk kampung heboh dengan kematian angkara seekor ikan kepala batu. Apa yang dilihat di dalam mulut lelaki tersebut buat ramai simpati.

Itulah pengakhiran seorang lelaki yang sangat fanatik dengan memancing tetapi itu tidak salah. Setiap kita mempunyai hobi. Tetapi siksaan terhadap binatang makhluk Allah boleh kita jadikan pengajaran buat kita semua.

Ada satu video yang menceritakan dan kondisi keadaan mangsa selepas menghadapi peristiwa itu. Semoga kita beroleh keinsafan dan pengajaran saat menonton video ini. Jika ia menarik kongsikan sebanyak yang boleh semoga menjadi rujukan pada masa depan.

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *