Dahla Ceraikan Aku. Buat Macam2 Plak. Ex- Suami Minta “SESUATU” Ramai TERCENGGANG !!! Xpatut2

| September 21, 2017 | 2 Comments

Dahla Ceraikan Aku. Buat Macam2 Plak. Ex- Suami Minta “SESUATU” Ramai TERCENGGANG !!! Xpatut2 | MyBeritaTular – I masih dalam eddah, exhusband ceraikn i lebh kurang 2 minggu lepas. I ada baby 5bulan lebih. Satu hari dia datang rumah. Allah sangat takut dia sanggup dia buat macam2..aish geramnye..

Exhusband i sangat3 licik. Dia kaki perempuan (ramai, dan selalu tukar2 pasangan atas katil, i baru tahu 3 minggu lepas, tergamam dan bagai nyawa hujung tanduk), dia kaki pukul ( kalau i tanya pasal perempuan, dia akan pukul i, tampar sepak terajang, cekik dah biasa) dia curi duit i, duit gaji i, dalam beg i, dlam baju i. I sampai dh xtahu nk sorok macam mana.

Aduh. Mak stress.
Yes, dulu i bodoh. Terlalu percaya. Semua kad bank i dia tahu pin no. Sampai duit gaji i pun dia boleh tipu.
Allah tu maha kaya. Lastnya i jumpa bukti2 dia check in hotel, dia bagi duit perempuan, etc. Aduh, bodonya i terlalu percaya. Dia selalu keluar malam, pukul 4 pagi baru balik. Bila tanya dia cakap pergi dobi, jumpa orang (lelaki laaa) , topup tu selalu kena ada. Duit dia selalu x ada. I yang jadi mangsa.

Sekarang dia minta rujuk balik, katanya dia xboleh hidup tanpa i dan anak.I kerja, dia kerja. Sepatutnya dia bg nafkah kat i, tp skrang i yg bagi nafkah kat dia. 😂 Dia mitak maaf dgan apa yg dah dia buat, dia rayu, macam2 lagi.
Main point dia baby kami. Dia cakap nanti baby kami tak dapat kasih syg seorang ayah. What is the? Masa ada mana kasih syg ayah dia? Ohh man.

Apa yang perlu i buat? Perlu ke i rujuk dengan dia sebab baby i? Ohh makcik2 bawang, tolong i. I buntu.

Sumber : KisahRumahTangga

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. bangcik says:

    assalam…pada pandangan sy tak semesti nye orang nakal akan nakal selama lama nye….dan orang baik akan baik selama3nye…walau camne skali pun buat la solat istikaroh….mudah2an Allah swt beri pertunjuk kelak….berikan tumpuan lebih pada Anak…anak adelah segala galanye….sekian…

  2. Sima imran says:

    Salam dah elok bebas tu tak payalah nak jadi bodo balik…tak payah kalangkabut fikir….bagi diri peluang untuk rehat dan berfikir…take time to thinking….biar ex husband rasa macammana kalau kita tiada…bagi dia tempoh utk perbaiki diri dan ubah perangai…dalam masa yg sama cuba move on…bagi peluang pada diri untuk bahagia. Fikir anak tak ada ayah lebih baik daripada ada ayah tapi hari2 tngok perangai ayah yang macam setan dan bagi pengaruh buruk kat anak…kalau sayang anak adalah dengan bagi ayah dan ibu yang soleh yang baik untuk anak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *