KEJAM : Seorang Gadis Maut Apabila TERTANCAP Pelepah Kelapa Di Kemaluan Buat Ramai TERPANA !!!

| September 7, 2017 | 0 Comments

KEJAM : Seorang Gadis Maut Apabila TERTANCAP Pelepah Kelapa Di Kemaluan Buat Ramai TERPANA !!! | My Berita Tular – Malang tidak berbau, seorang gadis berumur 17 tahun dijumpai di dalam semak. Sehari sebelum penduduk kampung mengadakan gotong-royong.

Papua: seorang remaja wanita Stevi Koga 17 di temukan maut dalam keadaan mengeraskan di percayai menjadi mangsa bunuh dan kekerasan seksual sekumpulan lelaki.

Jenazah pertama kali ditemukan oleh pemilik kebuh kepala di kampung pisang gorong-gorong tanpa sehelai pakaian.

Lebih memilukan apabila di kemaluannya jenazah tertancap pelepah kelapa.

AKP Dionisius VD Paron Helan membenarkan kejadian dan sudah meminta keterangan 7 orang lelaki bagi membantu siasatan kes berkanan.

Dari pengakuan rakan mangsa di ketahui pada 01.09.2017 lalu, mangsa mengikuti sebuah pesta di kawasan Gorong-gorong.Selepas pesta berkenan mangsa dilihat berjalan seorang diri dan terpisah dari rakan-rakannya.

Mangsa yang di laporkan hilang kemudian ditemukan pada keesokan harinya dalam keadaan mengerikan,dimana badannya penuh luka goresan kaca,kemaluan di sumbat pelepah kelapa, kaki dan tangan di ikat dengan tali.

Pihak polis yang menerima aduan bergegas ke lokasi kejadian sebelum Jenazah di bawa ke hospital untuk di bedah siasat.

Pihak polis yang menjalankan siasatan menduga mangsa di rogol terlebih dahulu sebelum di bunuh dengan kejam.dan pembunuhan  berkenan di lakukan lebih daripada satu orang.

Bagaimanapun pihak polis papua masih belum menangkap mana-mana individu yang menjadi suspek kejadian berkenan.

Sumber : Eberita

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *