Nauzubillahminzalik !!! Mautnya Seorang Perempuan Ketika MENARI Terkinja-Kinja !!! Saat Mandikan Jenazah Buat Ramai TERPANA !!!

| September 14, 2017 | 1 Comment

Nauzubillahminzalik !!! Mautnya Seorang Perempuan Ketika MENARI Terkinja-Kinja !!! Saat Mandikan Jenazah Buat Ramai TERPANA !!! | My Berita Tular – Satu kejadian yang berlaku di sebuah majlis yang besar gemilang dilakukan. Jemputan majlis oleh rakan-rakan pada satu keramaian. Saat lagu kegemaran di pasang, seorang wanita mula menari.Namun begitu, apa yang berlaku buat ramai tergamam. Jemputan majlis oleh rakan-rakan pada satu keramaian.

Saat ingin melakukan upacara pengebumian.Satu kejadian seram dan aneh berlaku buat ramai terkejut. Astagfirullah, apa yang terjadi bikin buat ramai insaf. Posisi mayat badan saat dimandikan menjadi kaku dan keras. Ia menyukarkan pemandi jenazah untuk mengerakan tangan dan kaki mayat tersebut.

Sesungguhnya,apa yang dikerjakan mayat  pada masa hidup merupakan pengakhiran merupakan tragedi. Jika kita melakukan kebaikan secara istiqamah maka pada kehidupan pengakhiran jadi baik. Dengan izin Allah, kematian dalam husnul khatimah/husnul khotimah sangat diharapkan.

Dimana satu kisah lain, yang boleh kita jadikan iktibar seorang wanita pelacur memberi minuman kepada seekor anjing. Di pengakhiran hidupanya,beliau sempat bertaubat dengan izin Allah. Satu lagi kisah dimana dia membunuh 99 orang kemudian saat ingin mencari tempat untuk bertaubat terjumpa seorang rahib.

Kemudian, rahib itu menyatakan dosa tidak boleh diampunkan. Kemudian,pemuda itu lantas membunuh Rahib tersebut menjadi angka 100. Saat ketika itu,beliau masih mencari orang. Selepas itu,dia terjumpa dengan seorang Alim. Dosa kamu boleh diampunkan dengan taubat tetapi kamu mestilah mencari tempat baru yang orang tidak mengenali kamu dan mulakan hidup baru.

Sumber : Youtube

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *