Video Seorang Lelaki Sedang Memberi Ucapan Perkahwinan. Namun Pengakuan Beliau Buat Si Isteri TERKEJUT !!!

| September 3, 2017 | 0 Comments

Video Seorang Lelaki Sedang Memberi Ucapan Perkahwinan. Namun Pengakuan Beliau Buat Si Isteri TERKEJUT !!! | My Berita Tular – Ada kejadian unik pada perkahwinan Jefferson dan Jessica di Portugal.Perkahwinan ini tidak hanya dipenuhi suara tawa, tetapi juga dibanjiri air mata. Jefferson mempersiapkan kejutan besar untuk wanita yang akan dinikahinya itu. Ia menamatkan pembacaan sumpah perkahwinannya dengan mengatakan, “Maaf, aku jatuh cinta pada gadis lain.”

 

Saya sudah beberapa perkahwinan dalam hidup saya dan saya sentiasa mendapati diri saya hampir terharu oleh cinta dan kasih sayang pengantin lelaki dan sayang untuk satu sama lain. Malah, saya sebenarnya menangis satu atau dua kali sambil menonton pasangan berkongsi sumpah mereka dengan satu sama lain. Tetapi ucapan pengantin lelaki ini memindahkan saya seperti sumpah pernikahan yang pernah saya dengar-dan saya bahkan tidak ada di sana.

Jefferson dan Jessica adalah pasangan Portugis yang jatuh cinta dan memutuskan untuk berkahwin. Hari perkahwinan mereka adalah satu peristiwa yang menggembirakan dan semuanya berjalan sesuai dengan rencana sehingga tiba waktunya untuk bertukar sumpah. Jefferson berpaling kepada isterinya yang baru dan memberitahunya sesuatu yang tiada siapa yang diharapkan. Dia mengasihi orang lain.

Tiada siapa yang tahu apa yang berlaku apabila Jefferson berpaling kepada seorang gadis kecil di belakangnya. Tetapi pengantin lelaki tahu dia bukan hanya bersumpah untuk berkongsi hidupnya dengan Jessica-dia juga bersumpah untuk mencintai dan merawat anak perempuannya yang berusia lapan tahun, Giovanna.

Selepas berkongsi janji nikahnya dengan Jessica, Jefferson berpaling kepada Giovanna dan memintanya pergi ke hadapan. Kemudian, dia menyenaraikan semua perkara yang akan dia lakukan untuknya sebagai ayahnya.

“Sekiranya saya boleh meminta apa-apa kepada Tuhan, ia akan menjadi anda sebagai anak perempuan saya. Saya akan menjadi bapa yang paling bangganya di dunia untuk mempunyai anak perempuan yang cantik, cerdas, dan berpendidikan seperti anda,” Jefferson memberitahunya dengan air mata di matanya .

Giovanna tidak dapat senyum.

Jefferson memandang matanya dan berjanji akan sentiasa berada di sana untuknya, seperti yang dijanjikan ibunya. Jessica dan semua tetamu perkahwinan dipindahkan ke air mata.

“Saya juga memberi anda cinta, cintaku, menjaga anda, sentiasa melindungi anda, dan jangan biarkan apa-apa yang buruk berlaku kepada anda.”

Giovanna mengambil mikrofon dan mengucapkan terima kasih kepada ayahnya yang baru dengan air mata di matanya.

Saya tidak fikir saya pernah melihat pengisytiharan cinta yang begitu indah. Giovanna dapat memastikan bahawa ayahnya yang baru, Jefferson, akan berada di sana untuknya dan ibunya selagi mereka hidup-dan perkahwinan ibu bapanya pasti menjadi salah satu kenangan paling indah dalam hidupnya.

Jefferson mengisytiharkan cintanya untuk Giovanna kira-kira dua minit ke dalam video itu. Dan walaupun saya tidak dapat berbahasa Portugis, saat ini masih cantik untuk ditonton.

Sumber : newsner

 

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *