Menarik !!! Cara GENIUS Beri Bayi Makan Ubat Secara Kreatif !!!

| October 30, 2017 | 0 Comments

Menarik !!! Cara GENIUS Beri Bayi Makan Ubat Secara Kreatif !!! | My Berita Tular – Perkara apa yang paling teruk selain perlu menjaga bayi yang sedang sakit? Jawapannya adalah untuk membuatkan bayi anda memakan ubatnya. Betul tak?

Perkara ini pasti terjadi kepada semua ibu di luar sana. Bayi anda seolah-olah tahu bahawa anda ingin memberikannya ubat jadi mereka tidak mahu memakannya. Tetapi sebagai ibu yang bijak, kita boleh melakukan helah hebat seperti yang dikongsikan oleh seorang lagi ibu bijak ini.

Dia telah memuatnaik kaedah yang digunakannya untuk memberikan ubat kepada bayi dan siaran tersebut dengan serta-merta menjadi tular!

Helena Lee telah memuatnaik satu status di Facebook yang berbunyi, “Saya bergelut dalam memberikan ubat kepada bayi saya. Kemudian separuh daripada ubatnya tertumpah. Tiba-tiba saya teringat akan tips ini dan tiada satu titisan mahupun tangisan terjadi”.

Dengan kaedah ini, proses memberikan ubat kepada bayi anda menjadi jauh lebih mudah. Bayi akan meminum ubat tersebut dan menyangka dia sedang meminum susu ibu.

Bijak bukan?

Tips ini mendapat lebih 130,000 perkongsian dan membuatkan ramai ibu tidak sabar untuk mencubanya.

Sumber: Era Baru via Sunny Skyz

Related Post

Tags: , , , ,

Category: KISAH KELUARGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *