Kapal Terbang Terpaksa Mendarat CEMAS Apabila Bau “SESUATU”. Rupa2nya Wanita Ini Buat Ramai TERPANA !!!

| November 7, 2017 | 0 Comments

Kapal Terbang Terpaksa Mendarat CEMAS Apabila Bau “SESUATU”. Rupa2nya  Wanita Ini Buat Ramai TERPANA !!! | My Berita Tular – Penerbangan sebuah pesawat kapal terbang terjejas. Saat berada di udara seorang penumpang terbau yang sesuatu. Akkhirnya, kapal terbang itu terpaksa mendarat cemas.

“Saya fikir ada sesuatu merangkak dalam dia dan mati, berbau seperti kain tenun bercampur tahi cirit-birit” kata penumpang Jamal yang berada dalam penerbangan ke Washington DC apabila penerbangannya terpaksa mendarat awal.

Dipetik di TMZ Breaking, Penerbangan United Airlines 193 ke D.C. terpaksa membuat pendaratan kecemasan selepas orang ramai jatuh sakit disebabkan bau [email protected] penumpang Larissa Jones.

Beberapa penumpang mula jatuh sakit dari bau dan memaklumkan kapten dan beliau memutuskan untuk membuat pendaratan kecemasan di Charlotte, North Carolina. Krew Hazmat datang ke kapal terbang untuk menyembur anti-infeksi.

“Saya tidak boleh percaya dia akan datang ke kapal terbang berbau seperti itu, saya perlu menyaman syarikat penerbangan ini bagi kesakitan dan penderitaan, saya fikir saya akan mempunyai mimpi ngeri, saya bersumpah saya fikir saya berada dalam zon twilight” – Pramugari Kapal Terbang.

Kapal terbang tersebut mendarat di Charlotte dan Larissa telah dibawa ke hospital tempatan untuk memastikan dia masih hidup kerana berbau seperti mayat.

Sumber : TheCoverage

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *