RUANG PENGIKLANAN

Close

Tag: penyakit

Alhamdulillah Jemaah Wanita Buta Diberi Peluang Menunaikan Ibadah Haji Buat Ramai KAGUM !!!

Alhamdulillah Jemaah Wanita Buta Diberi Peluang Menunaikan Ibadah Haji Buat Ramai KAGUM !!!

| August 23, 2017 | 0 Comments

Alhamdulillah Jemaah Wanita Buta Diberi Peluang Menunaikan Ibadah Haji Buat Ramai KAGUM !!! | My Berita Tular – GEORGETOWN: Biarpun diri buta dan menghidapi SLE (Sistemik Lupus Eritematosus), Zuhaida Ahmad tetap gagah untuk ke Tanah Suci apabila menerima tawaran menunaikan haji tahun ini. Zuhaida, 39, tidak dapat melihat sejak melahirkan anak kedua, 13 tahun lalu, akibat […]

Continue Reading

IBU Hamil Ini Pilih MENINGGAL DUNIA Agar Anak Kandungannya HIDUP…PERTANYAANNYA Sebelum Pembedahan Meruntun Hati Pembaca !!!

IBU Hamil Ini Pilih MENINGGAL DUNIA Agar Anak Kandungannya HIDUP…PERTANYAANNYA Sebelum Pembedahan Meruntun Hati Pembaca !!!

| August 7, 2017 | 0 Comments

IBU Hamil Ini Pilih MENINGGAL DUNIA Agar Anak Kandungannya HIDUP…PERTANYAANNYA Sebelum Pembedahan Meruntun Hati Pembaca !!!| Saat persalinan seharusnya menjadi hari bahagia bagi ibu-ibu. Kebanyakkan ibu yang mengandung biasanya cemas menunggu kelahiran sang buah hati. Peristiwa ini juga dialami seorang wanita bernama Karisa Bugal. Karisa seakan sudah siap untuk melahirkan anaknya ketika pergi ke Medical […]

Continue Reading

Panggilan Telefon TERAKHIR Ibunya Buat Anak Menyesal Seumur HIDUPNYA !!!

Panggilan Telefon TERAKHIR Ibunya Buat Anak Menyesal Seumur HIDUPNYA !!!

| April 13, 2017 | 0 Comments

Panggilan Telefon TERAKHIR Ibunya Buat Anak Menyesal Seumur HIDUPNYA !!! |Ok aku dah wassup Kak long aku. Maknanya betulah tu kisah family aku. (korang g cari kak long aku pnye cerita comfirm berderai)Akulah akak arwah mak aku yg no3 (9bulan waktu lari balik kg). Jgn risau adk beradik aku yg lain tak kan confess. Yelah […]

Continue Reading